Post Inquiry
You are here:Home > News > Company News > Detail

LINDE, SAFKAN YARIŞ ATI “YENİ NESİL 1202 SERİSİ”Nİ PAZARA SUNDU

2021-03-05 14:56 Kind:转载 Author:Makina Market Source:Makina Market
Statement:尊重合法版权,反对侵权盗版,若本网有部分文字、摄影作品等侵害了您的权益,在此深表歉意,请您立即将侵权链接及侵权信息邮件至我们的版权投诉邮箱:marketing@forkliftnet.com,我们会尽快与您联系并解决,谢谢您的配合.
HASEL İSTİF MAKİNALARI, LINDE MH’NİN 2 TONDAN 3.5 TONA KADAR TAŞIMA KAPASİTESİNE SAHİP, EN SON TEKNOLOJİYLE TASARLADIĞI YE...
Linde (China) Forklift Truck Corp., Ltd.

HASEL İSTİF MAKİNALARI, LINDE MH’NİN 2 TONDAN 3.5 TONA KADAR TAŞIMA KAPASİTESİNE SAHİP, EN SON TEKNOLOJİYLE TASARLADIĞI YENİ NESİL 1202 SERİSİ İÇTEN YANMALI MOTORLU FORKLİFTLERİNİ TÜRKİYE PAZARINA SUNDU. GÜCÜ, DAYANIKLILIĞI VE SÜRATİ İLE SAFKAN YARIŞ ATINA BENZETİLEN YENİ NESİL 1202 SERİSİNIN H20, H25, H30 VE H35 MODELLERİ BULUNUYOR.

Linde MH, yeni nesil 1202 Serisi içten yanmalı motorlu forkliftlerini pazara sundu. Daha güçlü, daha seri, daha sağlam ve dayanıklılığı ile dikkat çeken ve safkan yarış atına benzetilen Linde MH’nin yeni nesil 1202 serisinde H20, H25, H30 ve H35 modelleri bulunuyor. 1202 serisinin kalbinde, yüksek torklu yeni endüstriyel tip dizel motor bulunuyor. Güç kaybı olmaksızın gücü yürüyüş hidromotorlarına ve asansör hidroliklerine aktararak, kullanıcıların operasyonlarını hem daha seri hem de daha performanslı ancak düşük yakıt tüketimiyle yürütmesini sağlıyor. 1202 serisi içten yanmalı motorlu forkliftlerin uzun vardiyalarda zorlu şartlarda görevden göreve hızlı bir şekilde koşabilmesi için özel olarak tasarlanmış hidrostatik transmisyonu ve aktarma organları gerek yürüyüş gerekse asansörü operatörün isteğine uygun bir şekilde yüksek performansta çalıştırıyor.

DAYANIKLILIK

Dayanıklı şasi ve kabinin yanı sıra tilt silindiri ve asansör profillerinin açılı yapısı sayesinde, artık operatör yüklerle çalışırken daha iyi görüş açısına sahip olup, gerek yükün gerekse forkliftin güvenliğini azami seviyede sağlıyor. Tüm bu özellikler yeni nesil 1202 serisine olağanüstü dayanıklılık ve hatta daha yüksek çalışma kapasitesi sunuyor.

DAHA DA GÜÇLENDİ!

Daha güçlü endüstriyel tip dizel motor ve daha seri hidrostatik transmisyona sahip yeni nesil 1202 serisi içten yanmalı motorlu forkliftler, sınıfının standartlarını her açıdan yeniden belirliyor. İster limanda, ister üretimde, ister dış alanda müşterilerine her alanda üstün performans sağlıyor.

SAFKAN YARIŞ ATINDAN DA ÖTE!

Bir safkan yarış atının tek özelliği sürati, dayanıklılığı ve performansı değil. Yarışı kazanmak için her zaman etrafında olanlardan farkında olması, sürücüsünün komutlarına anında tepki verebilmesi onu rakiplerinden ayırıyor. Bu bağlamda yeni nesil 1202 serisi içten yanmalı motorlu forkliftlerinin onu diğerlerinden ayıran ve öne çıkaran birçok özelliği bulunuyor. Yeni nesil 1202 serisinin optimize edilmiş tasarımı, operatörün görüş açısını genişletiyor – daha ince asansör profilleri arasından daha geniş bir görüş alanı sunuyor.

LINDE CONNECT FİLO YÖNETİM SİSTEMİYLE ENTEGRELİ

Ekipmanlarda standart bir özellik olarak sunulan ve bir veri aktarım ünitesi sayesinde forklift sürekli olarak Linde Connect Filo Yönetim Sistemine bağlantı halinde ve bütün operasyon verilerini doğrudan Linde Connect Filo Yönetim Sistemine iletiyor. Bu özellik sayesinde makinenin çalışma planları daha verimli yapılabilirken, planlı bakım duruşları da daha hassas bir şekilde organize edilebiliyor.

ERGONOMİK TASARIM

Yeni nesil 1202 serisi içten yanmalı motorlu forklifter, operatörün ihtiyaçlarını her açıdan karşılayacak şekilde ergonomik olarak tasarlandı ve üretildi. Operatörün kabininde kontrol panelinden koltuğa kadar, her şey titizlikle ideal kullanım ve operatör ergonomisi düşünülerek tasarlandı.

ALMAN TİCARET GAZETESİ VERKEHRSRUNDSCHAU’DAN DA H20-H35’E ÖDÜL!

Alman Ticaret Gazetesi VerkehrsRundschau; yeni nesil 1202 seri içten yanmalı motorlu forkliftleri zorlu ve güncel performans testlerine sokarak, neredeyse tam puan olan 1,4 ile ödüllendirdi. 17 kriter üzerinden özel bir sahada yapılan bu zorlu testte, 3 operatör ve 32 paletli yarı römorkun yükleme ve boşaltılması simüle edilerek ekipmanların toplam istifleme performansı, enerji tüketimi ve kullanım rahatlığı en üst limitlerine kadar zorlandı. Yüksek konfor, ergonomik tasarımıyla ve güçlü emniyet sistemlerine sahip yeni nesil 1202 serisi içten yanmalı motorlu forkliftlerin en zorlu koşullarda dahi sergilediği olağanüstü performans göz doldurdu.

Linde (China) Forklift Truck Corp., Ltd, the Asian base of Linde Forklift Truck was established in Dec. 1993 with a total investment of RMB 1.7 billion, which is the biggest forklift truck manufacturer in China with advanced technology.

Since entering China, Linde has developed a comprehensive network of sales and service providing advanced materials handling equipment and professional service. Linde provides the best solutions to improve material handling efficiency and reduce costs.

Net Friend Comment
Speak rationally. No advertising.

Relevant Info

Recommended Pictures